Wil je op de hoogte blijven? Laat hier je e-mailadres achter!

Maatwerk

Coaching en training voor uw medewerkers

Het proces van bewustwording is een breed begrip. Vaak is men ervan bewust dat het ‘niet lekker’ gaat op de werkvloer. Mensen zijn niet gemotiveerd of er is regelmatig strijd onderling. Dat is hetgeen wat opvalt, waar het aan ligt, daar is niet vaak een vinger op te leggen.

On(s)Bewust zorgt voor een stukje begeleiding in deze. Voor afdelingen en kleinere organisaties van max 10 personen maak ik een training(dag) op maat.

  • Zijn uw medewerkers de drive voor uw bedrijf verloren?
  • Is er veel ‘gedoe’ op de werkvloer?
  • Kan uw afdeling een boost gebruiken in het fijn en leuk met elkaar omgaan?
  • Is er iets wat u uw medewerkers duidelijk wil maken en lukt het maar niet om de boodschap over te brengen?

Voor deze vragen maak ik een trainingsdag / middag voor u op maat. Uiteraard ga ik eerst met u in gesprek over wat er speelt en wat uw wensen zijn. Samen gaan we kijken naar mogelijkheden en welke kant u op wilt. Daarna ga ik in gesprek met uw medewerkers om vervolgens een gezamenlijke inspirerende trainingsdag / middag met elkaar te beleven.

Op deze manier ontstaat er weer verbinding, focus en motivatie voor het team om met nog meer plezier naar het werk te gaan.


Spreker

Bent u opzoek naar een leuke, interactieve middag voor uw personeel. waarbij men ook nog naar huis gaat met iets om over na te denken. Ik maak graag een inspirerend verhaal als key note speaker op maat.