fbpx

Coaching

Steun en begeleiding kan iedereen wel eens gebruiken. Er is niks fijner dan iemand die er voor je is op het moment dat je het nodig hebt. Ik ben graag de juiste persoon op het juiste moment voor jou!

Er zijn vele vormen in hoe ik jou kan helpen, hier bied ik twee mogelijkheden en er is altijd meer mogelijk…

  • Telefonisch contact (gratis)
  • We ontmoeten elkaar in IJsselstein

Telefonisch contact
Wil je mij graag eerst spreken voordat we elkaar ontmoeten of heb je een korte vraag of advies nodig? Dan is het ideaal om telefonisch contact te hebben. Dit is altijd gratis, voel je vrij om contact op te nemen. Mijn telefoonnummer is 0614159899.

We ontmoeten elkaar in IJsselstein
Ik nodig je uit in de veiligheid van mijn huis waar we twee uur de tijd voor je nemen. Er zijn vele levensvragen waarmee je bij mij terecht kan. Zelf ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van:

  • depressie
  • burn-out
  • hooggevoeligheid
  • zelfliefde

Mijn kennis en expertise haal ik uit mijn opleidingen in NLP, officieel ben ik gecertificeerd NLP-trainer, Systemisch werk, Oplossingsgericht werken, trauma werk en de vaardigheid waar ik het meest op vertrouw is mijn hooggevoeligheid. Met mijn hooggevoeligheid kom ik in een veld waar ik precies voel waar we moeten zijn om voor jou de volgende stap te zetten.

Ik hou ervan om het te hebben over waar het werkelijk om gaat.
Mijn aanpak wordt vaak dan ook regelmatig als direct en to-the-point ervaren. Dit doe ik uiteraard met een heleboel liefde!

Wil je op de hoogte blijven? Laat hier je e-mailadres achter!