Wil je op de hoogte blijven? Laat hier je e-mailadres achter!

Coaching

Coaching staat bij mij in het teken van veiligheid en heelheid.

Wanneer we opgroeien maken we allemaal dingen mee. De ene ervaring is leuker dan de andere en ons brein zorgt ervoor dat we alle ervaringen overleven. Daar mogen we dankbaar voor zijn, al is dat niet altijd even makkelijk. Een gedrag wat in de kindertijd is aangemaakt om te overleven, is vaak een gedrag waar een volwassene niet mee geholpen is.

Voorbeelden hiervan zijn: angst, aan jezelf twijfelen, veel in je hoofd zitten, controle willen hebben, uitstel gedrag, jezelf niet durven te laten zien, voor anderen zorgen, jezelf wegcijferen, vechten, vluchten en nog veel meer…

In mijn begeleiding richten we ons op die delen, in veiligheid en in liefde. Elk deel is ermee geholpen om door jou gezien te worden. Soms is dat spannend, soms roept dat weerstand op en daarom is veiligheid zo belangrijk!

Iedereen loopt een ander pad en daarom zijn mijn coach afspraken, via ZOOM, helemaal gericht op jouw wensen. Dit kan betekenen:

  • dat we elkaar 1x spreken
  • dat we elkaar voor een bepaalde tijd regelmatig spreken
  • af en toe een contact moment hebben voor een langere tijd

Waar voel jij je veilig bij? En wat heb je nodig op dit moment? Dat is voor mij het belangrijkste, want alleen in veiligheid is er ruimte voor groei.

Plan een afspraak in via onderstaande knop. Ik help je graag en met liefde!

Book an appointment using SetMore


Ik kan de connectie voelen. Ik denk dat jij niet voor niets op dit moment oppopt in mijn zoekactie.  Je voelt heel sprankelend weet niet hoe ik het anders moet verwoorden.