fbpx

Het 5 Waarheden Programma

Exclusief programma 16 maart -14 april 2019 
BEPERKT PLEK!

Het 5W Programma is gebaseerd op het gelijknamige ebook ‘Vijf waarheden voor een leven in het nu.’


Ontdek Je Ware Zelf Tijdens Het 5 Waarheden Programma

Denk je dat dat mogelijk is voor je? Om bewuster in het leven te staan? Bewuster met je gevoelens en emoties om te gaan en daarmee nog meer in contact te zijn met je ware zelf?

Dat je veel meer tijd en energie kan genereren voor jezelf dan je ooit gedaan hebt? Dat je lekkerder in je vel zit, dat je weet welke kant je op wilt omdat je precies aanvoelt wat voor jou goed is.?

Het is mijn overtuiging dat iedereen bewust bezig kan zijn met zijn/haar gevoelens, stemming en energie.

Hoe je dit doet is voor elk persoon verschillend. Toch is er een rode draad die voor iedereen geldt. Die rode draad heb ik gevonden en deel ik met je in het 5 Waarheden (5W) programma van 16 maart tot en met 14 april 2019! Een unieke combinatie van live events en een online programma en dat in een besloten gezelschap van nooit meer dan 6 deelnemers! (reageer daarom snel)

Agenda van het 5W Programma:

Op 16 maart, 13 en 14 april worden de bijeenkomsten gehouden in ‘De Huiskamer Van IJsselstein’

Tussen 17 maart en 12 april doe je tijdens je dagelijkse bezigheden het online programma.

   
  

Tijdens het 5W Programma ontdek je exact wat ervoor nodig is om jezelf de juiste energie te geven en in het hier en nu te leven.  Alles komt rechtstreeks uit mijn kennis en ervaring op het gebied van persoonlijke ontwikkeling waar ik al meer dan 10 jaar in actief ben. De praktische tips zullen je inspireren om het maximale uit jezelf te halen!

Hieronder een kleine greep van wat je gaat ontdekken:

Wat heeft invloed op jouw stemming? Hoe leer je bewust te worden van de ontelbare aspecten die van invloed zijn op jouw stemming?
Hoe zorg je ervoor dat een onbewust deel in jou niet de overhand krijgt? Dat je niet wordt meegesleurd door een automatische piloot die elke keer brengt naar gevoel wat je als niet prettig ervaart? Maar dat je bewust word van hoe je jouw automatische piloot voor kan zijn. Voorkomen is beter dan genezen. Hierdoor ervaar je al zoveel meer welzijn!

Hulpbronnen: Hoe zet je jouw hulpbronnen in die je nu al hebt ?
Wat zijn de sleutels tot een evenwichtig leven? Wat doe je nu al goed zonder dat je het door hebt? Hoe zorg je ervoor dat je drukke leven in balans blijft waardoor je meer energie ervaart? Dit ontdek je in het onderdeel HULPBRONNEN.

De kracht van oordeelloos zijn: Hoe leer je observeren zonder oordeel?
Dit is een uitdaging voor heel veel mensen: Het observeren zonder oordeel. Welke strategie kan je het beste toepassen en welke hanteer jijzelf op dit moment? Dit ga je ontdekken tijdens het hoofdstuk OBSERVEREN in het online programma.


Overtuigingen: Welke heb jij die je helpen en welke blokkeren je op dit moment nog?
Hoe kom je erachter wat jou diep gewortelde overtuigingen zijn? Hoe zorg je ervoor dat je zicht krijgt op wat jouw gedrag onbewust stuurt? Is er één manier of zijn er meerdere manier die jij prettig vindt om daar achter te komen? Dit leer je in het hoofdstuk over overtuigingen.

Bewust worden van de variatie aan gevoelens gedurende de dag: Hoe vaak verandert jouw gevoel gedurende dag?
Wat zijn de beste manieren om hier zicht op te krijgen en hiermee om te gaan zodat je kan kiezen hoe jouw dag eruit ziet? Hoe kan je bewust een TOP dag hebben waar je er alleen maar meer van wilt? Dit ga je ontdekken in het hoofdstuk WAT MAAKT HET VERSCHIL? in het online programma.

Elk gevoel wil gevoel worden: Hoe gaat dat in de praktijk?
Hoe weet je welk gevoel er echt speelt en welke gevoelens zitten daar mogelijk nog onder? Welke manieren zijn er om die gevoelens te omarmen? Wat kan je doen om jezelf volledig te accepteren voor wie je bent? Dit ga je leren in het hoofdstuk ELK GEVOEL WIL GEVOEL WORDEN in het online programma.

Wat is wat? Hoe vind je orde in de chaos van alle verschillende gevoelens?
Hoe kan je makkelijk een overzicht creëren en weg wijs worden in de gevoelens die je hebt? Hoe pas je dat praktisch toe in het dagelijks leven? Dit ga je ervaren in het hoofdstuk WAT IS WAT!

Verschillende delen: Welke delen in jou spelen een rol in je dagelijks leven? Hoe weet je naar welk deel te luisteren?
Welke manieren zijn er om je bewust te worden van de verschillende delen in jou? Hoe krijg je praktisch zicht op welk deel de leiding heeft op dit moment? Wat kan je doen om dat deel te zien en toch een andere keuze te maken? Dat ga je ervaren tijdens het live event!

Focus: Waar heb jij je aandacht op?
Leef je in het heden, in de toekomst of in het nu? Hoe weet je dat en hoe kan je daar bewust mee omgaan? Dit ga je ervaren tijdens het live event.

Hoe dan? Hoe blijf je in contact met jezelf?
Welke praktische tips zijn er die jou direct helpen in het hier en nu te blijven? Hoe blijf je dit langdurig doen? Hoe je dit doet en meer ga je ervaren in de bijeenkomsten.

Alles wat je nodig hebt is in het NU aanwezig: Welke vraag helpt je achter de juiste informatie te komen?
Hoe stel je de juiste vraag aan jezelf waardoor je meer informatie krijgt? Waar moet je dan op letten? Wat is hier van belang? Dit ga je online ontdekken en tijdens het live event.


Dit alles is slechts een kleine greep uit het 5W programma waarin je zowel online als offline waardevolle inzichten gaat krijgen. Je krijgt praktische tools die je helpen dichter bij je ware zelf te komen!

     
   

Jeroen Wiechen

Het 5W programma heeft mij daadwerkelijk aangezet tot meer inzicht in wat ik doe en waarom en hoe ik dingen aanpak. Dit is voor mij zeer waardevol geweest. Door voldoende aandacht te besteden aan deze inzichten, ontstond er ruimte om het anders te doen.

Wanneer je nog meer in contact bent met je ware zelf dan:

 • Heb je meer tijd voor de dingen die je echt belangrijk vindt.
 • Je bent meer aanwezig voor je directe omgeving
 • Je bent nog liefdevoller naar jezelf.
 • Je hebt betere oprechte aandacht voor de mensen die je dierbaar zijn.
 • Je hebt meer energie
 • Je hebt meerdere keuzes in het leven
 • Leef je meer vanuit je hart en zijn in plaats van uit je hoofd.

Het 5W programma is voor iedereen die:

 • Een brede interesse voor persoonlijke groei heeft.
 • Weet dat hij/zij wil veranderen in zijn leven en niet weet hoe.
 • Met bewustwording aan de slag wil en niet weet waar te beginnen.
 • Bewuster met zijn/haar gevoel wil leren omgaan.
 • Je nog meer in contact wil zijn met je ware zelf
 • Meer rust wil ervaren
 • Praktische how to’s wil hebben
 • Niet alleen maar gefocust wil zijn op wat niet goed gaat.
 • Het spirituele wil ervaren zonder dat het te zweverig gaat worden.
 • De transitie wil maken van “ik heb geen idee” naar “Het leven is van mij!”
 • Een methode wil leren voor de rest van zijn/haar leven
 • Klaar voor die volgende logische stap in het leven.

Heb je zin om je vier weken lang te laten inspireren en met praktische handvatten de rest van je leven tegemoet te gaan? En om dit samen met vijf andere deelnemer te gaan doen? Meld je dan nu aan!

Wees er snel bij want er is maar plek voor 6 personen!

Klik hier dan om je plek te reserveren voor ‘Het 5 W programma’ van 16 maart t/m 14 april.

   

Waarom is dit programma bijzonder voor mij?

Alternatieve tekst

Al sinds 2017 ben ik bezig met de ontwikkeling van de methode van het 5W programma. Met elke versie word het programma beter en mooier door de feedback van deelnemers in de verschillende fasen. Wat een geweldig traject waar ik bijzonder trots op ben. Met feedback en goed voelen ben ik nu gekomen tot de gaafste versie tot nu toe! Ik ben erg enthousiast over de combinatie van online en offline contact. Dit omdat ik ervan overtuigend ben dat je goed naar jezelf luisteren kan leren en makkelijker gaat wanneer je dit in de veiligheid van een groep kan doen.

Ik heb de overtuiging dat wanneer je deelneemt aan dit programma, je leven voorgoed zal veranderen. Mijn doel voor jou is heel simpel: meer bewustzijn, meer liefde, meer keuzes en meer vrijheid. Tijdens dit maandprogramma krijg je de handvatten om dit te bereiken.

Waarom je dit wilt doen…

Vier weken lang heb je alle aandacht voor jezelf, samen met 5 anderen ga je de verbinding aan om in alle veiligheid naar jezelf te kijken. Veel inspiratie, mooie oefeningen en praktische handvatten gaan je helpen om dichter bij je ware zelf te komen.

Er is een prachtige balans tussen spiritueel en ‘down to earth’. Het is duidelijk, overzichtelijk en waardevol. Ik kan je garanderen dat je inzichten over jezelf gaat krijgen. Na vier weken heb je de juiste methode geleerd die je de rest van je leven gaat inzetten.

Je leven zal nooit meer hetzelfde zijn.

Data en tijden live event

14 maart van 9.30 tot 17.00
online programma
15 april van 9.30 tot 17.00
16 april van 9.30 tot 17.00

Er wordt goed voor je gezorgd, want alle dagen zijn inclusief koffie, thee en lunch! Alle live event dagen zullen gehouden worden in ‘De Huiskamer Van IJsselstein’, gelegen in het centrum.

Het online programma is tussen het eerste en het tweede live event in en is zo ontworpen dat je het naast je dagelijkse bezigheden kan uit voeren. Het dagelijks leven is immers waar je na het programma weer naar terug gaat, in de weken van het online programma leer je de methode die je in het dagelijks leven toepast.

Ik ontmoet heel graag op 14 maart!


Heb je nog vragen? Wil je graag mijn stem en energie horen en voelen?
Je mag me appen en bellen op telefoonnummer 0614159899.
Stuur je liever een mail dat mag naar mieke@onsbewust .nl.

Tot snel!

Liefs, Mieke Heutink

Wil je op de hoogte blijven? Laat hier je e-mailadres achter!